Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На 51 сесії Яремчанської міської ради прийняли бюджет на 2024 рік: важливі рішення

Яремчанська міська рада опублікувала на своєму сайті рішення з 51 сесії

Сьогодні, 14 грудня, пройшла 51 сесія міської ради в місті Яремче, депутати затвердили бюджет на наступний рік та ухвалили важливі рішення.

Інформатор розповідає.

У звʼязку з припиненням повноважень депутатів Торосян Любові Миколаївни та Настенка Євгена Євгеновича, до роботи приступили дві нові депутатки — Дземʼюк Оксана Павлівна, Шимко Стефанія Іванівна.

Загальний обсяг видатків бюджету на 2024 рік визначений в сумі 263 812.9
тис. гривень, найбільше планують витратити на освіту – 59,8% загального обсягу видатків. Детальніше про бюджет – Засідання виконкому в Яремчанській громаді: проєкт бюджету на 2024 рік

Окрім питань порядку денного було розглянуто ще додатково про приєднання в комунальну власність благодійної допомоги у вигляді екскаватора, який передадуть для ЗСУ.

Відповідно до програм на підтримку Збройних сил передбачено майже 10 млн. грн, а також кошти для соціальної підтримки військовослужбовців та їхніх сімей (у різних програмах) – дописує Яремчанська міська рада на своїй сторінці в Фейсбук

Мироняк Андрій Іванович, міський голова, зазначив, що зараз для громади також важливо закупити дві машини для комунальних підприємств громади задля їхньої ефективної робити.
Також мер зауважив про вирішення проблеми із садками, бо жодна матір дитини не прийшла з питанням відсутності місця в садку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору