Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Претензії путіна на Одесу й провокативні запитання: що було на конференції маразматика 14 грудня

Претензії путіна на Одесу й провокативні запитання: що було на кремлівській конференції 14 грудня

Сьогодні, 14 грудня, відбулося щорічне влиття брехні народу рф путіним. Як і кожного року, головною темою в обговоренні є Україна, а не розвиток власної економіки та розв’язання суспільних питань. Це свідчить про байдужість до власної території та народу.

Розповідає Інформатор.

Під час виступу бункерного, як не дивно, звучать брехливі факти викривленої історії, де він заявляє, що Одеса та південно-східні області України – це “ісконно рускіє тереторііпрічем здесь Україна”, а також, що в нашій державі йде громадянська війна, створена Сполученими Штатами Америки. Таким чином, він намагається виправдати своє вторгнення на територію України, нібито для врегулювання ситуації.

Говорячи про тимчасово окуповані землі України, путін заявив, що росія буцімто планує “вкладати трильйон рублів” кожного року, а потім традиційно звинуватив і Україну, заявивши, що “кієвскій рєжим” буцімто “не приділяв достатньої уваги”.

Крім цього, кремлівський гном розкидався заявами про втрату державності країнами Європи та звинувачував країни світу в тому, що вони не підтримують російські дії на території України.

Він згадав і ситуацію на фронті, підкресливши, що на так звану “сво” було відправлено 617 тисяч мобіків армії рф, але при тому не уточняє кількості могилізованих. Запевняючи всіх, що окупанти мають успіхи на всіх напрямках, не уточнивши, що вже 342800 тисяч удобрює своєю кров’ю українські землі.

Під час конференції надійшло декілька десятків повідомлень від громадян, які не відповідають брехливим фактам кремля, звісно, бункерний не дав відповідь на жодне.

Як не дивно, але своїми словами навіть сам кремлівський карлик не вірить:

Хотєлось би, чтобикак я сказал, так і било, но так биваєт нє всегда“, – заявив бункерний.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору