Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Депутат на Закарпатті підірвав гранати під час сесії, 1 людина загинула | ВІДЕО

Депутат на Закарпатті підірвав гранати під час сесії, 1 людина загнула

У п’ятницю, 15 грудня під час сесії Керецьківської сільської ради, що в Закарпатській області, один із депутатів підірвав гранати. Внаслідок вибухів постраждало 26 людей.

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинула одна особа – сам підривник.

Внаслідок події постраждало 26 людей, 6 з яких у важкому стані. Медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати.

На місці події працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

Депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської громади, представник “Слуги народу” Сергій Батрин. Про це Суспільному повідомили власні джерела.

Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Окрім того, Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, що є  підслідністю СБУ.

Інформація доповнюється.

На відео видно, як депутат кидає 3 гранати поспіль.

Більше відео на нашому телеграм-каналі: ТУТ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору