Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водія, який 14 грудня збив жінку на зебрі в Коломиї, відшукала поліція

Водія, який збив жінку на зебрі в Коломиї, відшукала поліція

Вранці 14 грудня водій вчинив наїзд на молоду жінку на пішохідному переході на вул. Січових Стрільців-Шкрумеляка і втік з місця аварії. За добу поліції вдалось встановити особу правопорушник і його притягнуть до відповідальності. 

Повідомляє Інформатор.

Збив жінку і навіть не зупинився, аби надати допомогу чи хоча б викликати швидку. Такий ниций вчинок буде мати свої наслідки.

То була 7:30 ранку, вулиця майже порожня. На щастя, в той час вулицею йшов військовослужбовець, від допомог жінці переміститися з проїжджої частини й дістатися тротуару. Згодом медики надали потерпілій першу допомогу. Жертву водія-порушника госпіталізували

За даним фактом слідчими зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Винуватця вдалось встановити завдяки відеозаписам камер відеоспостереження, що розміщені на цій вулиці.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали транспортний засіб «РЕНО Канго» в с. Довгий Войнилів Калуського району.

Автомобіль поліцейські оглянули і відправили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів у м. Калуш.

Водієм, що покинув травмовану жінку прямо на проїжджій частині й втік з місця ДТП, виявився чоловік 2004 року народження, мешканець Львівської області.

Наразі з водієм проводять слідчі дії.

Нагадуємо, що за втечу з місця ДТП йому загрожує штраф у розмірі 3400 гривень або позбавлення прав від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб. В умовах воєнного стану цей злочин карається ще суворіше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору