Інформатор Коломия

ВЛАДА

Для П’ядицької громади закупили щебеню на 400 тис грн

Для П'ядицької громади закупили щебеню на 400 тис грн

П’ядицька сільська рада вирішила придбати кілька сотень тонн щебеню. Тендер був оголошений із очікуваною вартістю понад півмільйона гривень. Втім, в ході аукціону учасники сильно знизили ціну.

Інформатор розповість детальніше.

За 866 тонни щебеню фракції 20-40мм П’ядицька сільрада запропонувала 556 838 грн. Згідно технічних вимог, товар мають поставити до 31 грудня 2023 року в 5 сіл громади –

  • с. П’ядики
  • с. Велика Кам’янка
  • с. Мала Кам’янка
  • с. Годи-Добровідка
  • с.Ясінки

Участь у тендері взяло аж 4 учасники – ФОП “БОДНАРЧУК ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ”, ФОП МИЦКАН МИХАЙЛО ОЛЕГОВИЧ, ТзОВ “КОНДОР ГРАВЕЛ” та ТзОВ “ПРОМБУДМЕХАНІЗАЦІЯ+”.

Після двох раундів аукціону найнижча пропозиція була у Боднарчук Василя Дмитровича. Він знизив ціну до 399 052 грн. 14 грудня сільрада уклала договір із підприємцем.

Згідно даних на платформі youcontrol, Боднарчук В.Д зареєстрований в селі Чернятин (Городенківщина). Його основний вид діяльності – добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. У 2023 році він переміг у тендерах на суму 15 975 754 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору