Інформатор Коломия

ВЛАДА

Комунальне підприємство у Коломиї закупило генератор за пів мільйона гривень

Комунальне підприємство у Коломиї закупило генератор за пів мільйона гривень

Наприкінці листопада комунальне підприємство “Коломиятеплосервіс” придбало один дизельний генератор за понад 500 тис грн. В ході аукціону учасники пропонували на сотні тисяч гривень менше, але їхні пропозиції відхилили.

Інформатор розповість деталі.

Трифазний дизельний генератор потужністю 32 кВт закупили у Коломиї за 501 813 грн. Генератор призначений для живлення котельні на твердому паливі, що знаходиться на вул. Лисенка і обслуговується КП “Коломиятеплосервіс”.

Ця котельня працює для 11 користувачів, серед яких ліцей №2, садочки №11 та №14, гуртожитки,  індустріально-педагогічний коледж та  педагогічний інститут на вул. Лисенка.

Замовники пояснюють, що котельня потребує живлення і то великої потужності. Тому у разі вимкнень постала необхідність у генераторі.

На участь в закупівлі подалося 3 підприємства і 1 ФОП, найменше запропонував ТОВ “ДОРЛЕНД” – 374 445 грн, проте його попозицію відхилили, мотивуючи це тим, що їхній товар не відповідає вимогам. Відмова також чекала ще одного часника – ТОВ “ВІМ ІНЖИНІРИНГ”, який запропонував 379 590 грн.

Відтак переміг у цій закупівлі вінницький підприємець ФОП Лук’ян Михайло Федорович. Відтак за цей генератор доведеться сплатити 501 813 грн.

У “Теплосервісі” повідомили, що обрали генератор фірми FOGO, бо він якісний і відповідає вимогам.

Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору