Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У центрі Коломиї поліція силою затримала організаторів п’яної бійки | ВІДЕО

У центрі Коломиї поліція силою затримала організаторів п'яної бійки

У недільну ніч в Коломиї на вулиці Театральній зав’язалась бійка. Троє молодих чоловіків були сильно на підпитку і справа дійшла до кулаків. Проте, як тільки приїхав наряд поліції хлопці почали демонструвати єдність і навіть пригадали, що хтось комусь брат. Вони супротивилися і виривали одне одного з рук правоохоронців. Поліції довелось застосувати силу.

Інформатор дізнавався у поліцейських деталі конфлікту.

17 грудня о 21:20 до відділку поліції подзвонили й повідомили, що на вул. Театральній біля магазину “Вишиванка” триває бійка між 3-ма особами, які ймовірно перебувають в стані сп’яніння.

Проте прибувши на місце правоохоронці бійку не застали.

На місці перебував в п’яному вигляді житель міста Коломия 1993 р.н., який вчиняв хуліганські дії, та не виконував неодноразове розпорядження (вимогу) про припинення правопорушення, чим вчинив злісну непокору працівникам поліції.

Поліцейські для припинення правопорушення відповідно до ст.44 та ст.45 ЗУ “Про Національну поліцію” застосували до порушника фізичну силу та спецзасіб кайданки. Після чого останнього було доставлено до Коломийського РВП для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП, та складено протокол про адміністративне затримання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору