Інформатор Коломия

ВЛАДА

За дорожню розмітку однієї вулиці з бюджету Коломиї мають сплатити майже 100 тис грн

За дорожню розмітку однієї вулиці з бюджету Коломиї мають сплатити майже 100 тис грн

На нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків у травні 2023 року заключили договір із коломийською фірмою “Маестро М” на понад 2 млн 793 тис грн. Проте цих грошей чомусь не вистачило. Відтак розмітку на вулиці Карпатській оновили за додаткові кошти. Цікаво, що минулої осені на цій вулиці вже малювали розмітку.

Інформатор розповість деталі.

Роботи на вулиці Карпатській цього року обійдуться у майже 100 000 грн. Виконуватиме їх уже згадана фірма “Маестро М” зареєстрована у Коломиї, в одній із квартир на вулиці Петлюри. Керує нею МОЧЕРНЮК ЯРОСЛАВ РОМАНОВИЧ.

Договір управління комунального господарства заключило 18 грудня. До кінця цього року розмітка має бути готова.

Нагадаємо, минулого року у жовтні на цій вулиці вже оновлювали дорожню розмітку, проте виявилося, що в деяких ділянках вул. Карпатської вона суперечать вимогам дорожніх знаків. Халепу довелось виправляти.

Так, перехресті вулиць Карпатська-Майданського-Шкрібляка дорожники намалювали подвійну суцільну лінію. Це означає, що водії, які виїжджають з вул. Майданського можуть повертати тільки праворуч на вул. Карпатську. А от поїхати ліворуч до автостанції чи на вул. Шкрібляка вже не мають права, бо перетинати суцільну не можна. Коломияни  у соцмережах розкритикували таку роботу і тоді поліція вже звернулася до комунальної служби. Тоді у кількох місцях білі лінії замалювали сірою фарбою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору