Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Збив у Заболотові й викинув труп на об’їзній Коломиї: шокуючі деталі вчорашньої ДТП

Збив у Заболотові й викинув труп на об'їзній Коломиї: шокуючі деталі вчорашньої ДТП

Поліція з’ясувала обставини загибелі чоловіка, якого знайшли мертвим на узбіччі дороги під Коломиєю 18 грудня. Його вдосвіта збив авто коломиянин, а потім на іншому автомобілі перевіз й викинув тіло на об’їзній.

Повідомляє Інформатор, за даними правоохоронців.

Трагічна ДТП трапилась 18 грудня близько 5:10 у селищі Заболотів.

63-річний мешканець Коломиї, керуючи автомобілем «Citroen Berlingo», вчинив наїзд на 30-річного чоловіка з с. Рожнів Косівського району, який рухався проїжджою частиною дороги. Від отриманих тілесних ушкоджень той помер.

Після цього коломиянин поїхав додому й залишив автомобіль, яким збив чоловіка. Тоді він взяв авто «Citroen С3» й повернувся на місце події. Там водій завантажив труп в багажник, відвіз його на об’їзну дорогу міста Коломия та залишив на узбіччі, де тіло й знайшли.

Далі водій на автомобілі скрився із місця події.

Правоохоронці відслідкували маршрут руху водія та невдовзі виявили його за місцем проживання. При огляді місця події вилучено автомобілі «Citroen Berlingo» та «Citroen С3» зі слідами речовини бурого кольору.

Свою вину керманич визнав. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Суд має обрати запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору