Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Золотий хрестик – це більше ніж прикраса

Золотий хрестик – це більше ніж прикраса

Прикраси з функціями оберегів люди носять давно. З одного боку це ювелірний виріб, який додає вашому образу стильності. З іншого – це особлива коштовність, яка здатна захистити свого власника від негативу зовнішніх не завжди позитивно налаштованих сил. Як кажуть в народі, якщо у вас є оберіг, вас навіть нікому не під силу «зурочити». Але яку прикрасу обрати таку, щоб вона захищала вас? Все залежить від ваших переконань та віри.

Золотий хрестик

Однією із самих популярних варіацій на тему прикрас з захисними функціями є золотий хрестик. Консультанти УкрЗолото пропонують за допомогою фото ознайомитися з асортиментом,бо моделей дуже багато і вони відрізняються не тільки розмірами, але і іншими особливостями. Також варто почитати описи моделей, де вказані  вага, метал, стилістика і навіть така особливість як це хрестик православний чи католицький. Хоча, більшість споживачів знають яка між ними відмінність.

Простий чи з розп’яттям?

В колекціях ювелірних брендів представлені хрестики золоті в голді червоному, білому, жовтому. Також доступні моделі в золоті, але з декоративним елементами з платини чи коштовного каміння, не рідкість коли майстри використовують діамантове гранування.

Запропоновані моделі відрізняються:

  • Розмірами;
  • Вагою;
  • Декором;
  • Наявністю розп’яття.

Для чоловіків краще обирати хрестики з більшим розмірами. Для носіння такого оберегу треба підібрати масивний ланцюжок з золота. Чому з золота? Тому що якщо хрестик золотий, то і ланцюжок має бути з аналогічного металу.

Якщо носити ланцюжок ви не хочете. Можна підібрати шкіряний шнурок або каучуковий з золотою застібкою.

Для жінок моделі представлені у не меншому виборі. Відрізняються вони меншими розмірами, зате в плані дизайну та декору тут більше варіацій. Окремо представлені хрестики для дітей. Вони відрізняються невеликими розмірами, а також відсутністю гострих кутів та елементів, об які дитина може поранитися.

Для декоративного оформлення використовується і емаль, і кераміка, і коштовне каміння. Також виробники пропонують моделі прості та лаконічні (звичайний хрестик) або варіації з більш складними рішенням (нанесення ліку Христа або створення об’ємних елементів у вигляді розп’яття).

Золотий срібний хрестик

Хрестик – це прекрасна ідея не тільки для покупки для себе, але і на подарунок. Наприклад, немає нічого кращого ніж подарувати на Хрестини чи день народження малюка таку прикрасу. З батьками малечі можна заздалегідь обговорити розміри, дизайн та інші особливості. Так ви точно купите підходящу прикрасу з функціями оберегу. Якщо купуєте золотий хрестик для себе – оцініть всі доступні моделі, оберіть ту, яка сподобалася вам по дизайну і вписується в бюджетні рамки по ціні. Адже вартість запропонованих моделей теж різна і залежить від ваги виробу, особливостей декору, типу декоративних елементів і складності виконання. Та експерти UkrZoloto впевнені на 100%, що з цього неймовірно різноманітного асортименту кожен, хто хоче придбати золотий хрестик підбере для себе оптимальне рішення.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору