Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Відомий виробник країни презентує свою новинку!

Відомий виробник країни презентує свою новинку!

Відомий у країні виробник морозива ТОВ «Ласунка» цієї зими радий представити на широкий загал свою нову продукцію. Цього разу мова піде про заморожені напівфабрикати: вареники й пельмені.

Скажемо одразу, що нові пельмені ТМ «Ласунка» суттєво вирізняються з поміж іншої продукції. Тісто тонке та ніжне, начинка соковита й збалансована та головна особливість нових напівфабрикатів, і це стосується не лише пельменів, а і вареників – це спосіб заморожування.

Адже завдяки багаторічному досвіду у виробництві морозива компанія «Ласунка» вдосконалили свою технологію глибокої «шокової» заморозки, що, тим самим, дало змогу нам забезпечити збереження смаку та якості нової продукції.

Серед переваг вареників варто зазначити, що оскільки вони виготовляються власноруч нашими фахівцями, висока якість та смак гарантовані. Також варто зазначити широкий асортимент начинок у нових варениках:

Для поціновувачів традиційних смаків підійдуть «Вареники з картоплею та цибулею» або «З капустою та грибами».

 

Відомий виробник країни презентує свою новинку!

А тим, хто полюбляє куштувати щось нове та незвичне варто звернути увагу на цікаві поєднання, як, наприклад, «Сир та полуниця» чи «Ожина та малина». Є серед солодких начинок і моно смаки «Вишня», «Полуниця», які завдяки наявності цілих ягід роблять страву дійсно соковитою.

Відомий виробник країни презентує свою новинку!

Ще більше інформації про новий асортимент, каталог продукції, цікаві рецепти, новини компанії, поради, яке вдало обрати та купити морозиво, можна знайти на офіційному сайті компанії за посиланням.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору