Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Косметика La Roche-Posay – рішення для проблемної шкіри

Косметика La Roche-Posay – рішення для проблемної шкіри

У сучасних умовах шкіра потребує постійного догляду. Це пов’язано зі значним впливом зовнішніх факторів, а також з раціоном. Саме Ля Рош косметика допомагає не лише позбутися симптомів, а й діє на причини, зміцнює імунітет локально, захищає  й оновлює клітини. Сучасні технології дозволили створити косметику, яка забезпечує справді якісний догляд за шкірою. 

Лінійка La Roche-Posay для різних типів шкіри

Сучасна серія дерматокосметики призначена для розв’язання проблем зі шкірою, а також їх запобіганню. Атопічний дерматит, сухість та подразнення шкіри, акне, алергічні реакції — все це є основними проблемами, з якими часто борються люди. Для того, щоб розв’язати це питання, спеціалісти розробили лінійку засобів La Roche-Posay, яку можна використовувати, як у комплексі, так і по одному засобу. Отож, у вас є можливість обрати косметику саме для вашої шкіри:

  1. ANTHELIOS — для захисту шкіри від подразнення сонячними променями. Ця лінійка стане незамінним помічником у весняно-осінній період, коли сонце має максимально агресивний вплив.
  2. HYDRAPHASE — інтенсивні зволожувальні засоби, що створені для чутливої шкіри. У склад входять заспокійливі компоненти, які борються з подразненнями різної етіології.
  3. Physiological — засоби, що призначені для дбайливого очищення. Ідеальний варіант для тих, кому хочеться звузити пори на обличчі.
  4. CICAPLAST — універсальна лінійка, призначена не тільки для профілактики проблем, а й для відновлення бар’єрної функції шкіри.

Проблемна шкіра зараз не є рідкістю, тому важливо приділяти максимум уваги для того, щоб запобігти розвитку ускладнень.

Кому підходить косметика La Roche-Posay?

Ніяких протипоказань для використання косметики La Roche-Posay немає. Це пов’язано із безпечним складом компонентів. Косметику для шкіри можна використовувати від народження малюкам: як правило, її використовують дітям з атопічним дерматитом. 

Продукція бренду ідеально підійде для людей, на яких впливають зовнішні фактори (погодні умови, хімічні засоби та інше). Особливо для вразливої шкіри, яка потерпає під впливом прямих сонячних променів та сильного вітру й морозу. Правильно підібрані косметичні засоби допоможуть не лише покращити стан шкіри, але й відновити природній захисний бар’єр.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору