Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянка Оксана Горбова відзначила столітній ювілей

Коломиянка Оксана Горбова відзначила столітній ювілей

23 грудня 2023 року мешканці Коломиї Оксані Данилівні Горбовій виповнилося 100 років. За своє життя жінка зазнала випробувань періоду після І світової війни, потім юність у жахах ІІ світової, в окупації, а згодом і в трудових таборах Німеччини. Пережила навіть голодомор. Свій поважний ювілей жінка зустрічає в новій війні, та все ж з надією дочекатися перемоги.

Інформатор щиро вітає Оксану Данилівну. Бажаємо в добрі та здоров’ї зустріти відновлений мир в Україні. Многая літа!

Народилася Оксана Данилівна 23 грудня 1923 року в селі Іванківці, Хмельницької області, в багатодітній сім’ї.

Життєвий шлях ювілярки видався нелегким. Як і у всіх довгожителів, які народилися на початку двадцятого століття, життя Оксани Данилівни було непросте, з викликами та випробуваннями, адже вона пройшла голодомори, лихоліття війни та важкі часи післявоєнної відбудови.

В роки Другої світової війни, під час німецької окупації, Оксана Данилівна була насильно вивезена до Німеччини, де була приречена на виснажливу працю в нелюдських умовах. Тільки неймовірна віра в Бога допомогла Оксані Данилівні пережити той жах.

Оксана Данилівна гідно прожила свій вік, була свідком і учасником багатьох історичних подій, повністю міняла звичний уклад життя. При цьому залишилися сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі, знаходячи в них масу плюсів і приводів для радості.

У день ювілею Оксану Данилівну прийшли привітати представники міської ради. Від міста їй передали 10 тис грн. Ще стільки ж вона отримає з обласного бюджету.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору