Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Добірка атмосферних фільмів про різдвяні пригоди від Інформатора

Добірка атмосферних фільмів про різдвяні пригоди від Інформатора

Різдво – це час, коли кожен з нас має можливість зануритися у світ сімейного тепла та дива. Особлива добірка різдвяних фільмів може перенести нас у атмосферу тепла, сміху та незабутніх емоцій.

Інформатор пропонує перелік стрічок, які розкажуть про любов, доброту та магію святкового часу.

Щасливого Різдва

Події розгортаються в Лондоні, де Кейт, починаюча співачка, приймає кілька необдуманих рішень. Вона влаштовується на роботу в різдвяний магазин, який працює цілий рік. Звільнившись від ненависного костюма ельфа, Кейт йде на прослуховування, але в решту часу героїня сильно п’є, спить з випадковими чоловіками і відмовляється приймати своє минуле. За дівчину дуже хвилюються її батьки, особливо владна матір Аделія, яка критикує кожен крок дочки. Одного разу Кейт зустрічає Тома, доброго волонтера, і її життя змінюється на краще, але героїня розуміє, що все йде дуже добре, щоб бути правдою…

фільм на різдво

Чотири Різдва

За сюжетом Бред і Кейт святкують Різдво так, як їм хочеться, незважаючи на родичів і різні різдвяні традиції. Але тепер вони повинні це зробити. Та проблема в тому, що всі зустрічі одразу провести не вийде, бо родичі живуть окремо та ще й посварені між собою. Кейт і Бред повинні провести кілька різних різдвяних вечерь, і, незважаючи на стресовий характер цих подій, кохані починають відчувати, що прийняли вірне рішення, коли вирішили подарувати своє тепло близьким…

Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонено фільм

На півночі американського континенту в невеликому містечку всі готуються до великого свята Різдва. Кожен вважає справою честі прикрасити свій величезний будинок гірляндами і поставити святкових оленів у дворі. Ніякого перебору і несмаку. Звичайне торжество з піснями і походами до сусідів. Але і сусіди бувають різні. Особливо цікаво побувати у нових сусідів, з яким ти ще не знаєш, як спілкуватися і з якого боку підійти. Але ж вони обов’язково поставлять ялинку в будинку. А що, якщо їх ялинка буде краще прикрашена Вашої? З таких простих речей і почалася велика баталія сусідів. Для початку обидві сім’ї побачили між собою великі відмінності, хоча б у вихованні своїх дітей. Хоча, дітям було все одно, що відбувається у сусідів. Вони швидко зійшлися інтересами і змогли разом навчитися чомусь новому. Зате чоловіки з цих сімей немов розумом рушили. Один хотів прикрасити будинок такою кількістю гірлянд, щоб його сяйво було видно з космосу, а другий страждав через це і не міг заснути. Як знайти компроміс, якщо у твоїх сусідів мета — позбавити всіх розуму і додати Вам головного болю?

фільм на різдво

Відпочинок за обміном

Дві жінки, які живуть у різних куточках земної кулі (Аманда – в Америці, Айріс – у Британії), кожна нещасна по-своєму. Аби на якийсь час забути про побутові негаразди, зруйноване особисте життя та остогидлу звичність буття, жінки вирішують тимчасово обмінятися житлом. Аманда їде до туманного Альбіону, а Айріс гріється в проміннях каліфорнійського сонечка. Враховуючи той факт, що дія романтичної комедії відбувається напередодні Різдва, приємні чудеса не примусять на себе довго чекати і закохані жінки навряд чи захочуть повертатися додому.

фільм на різдво

Різдво з невдахами 

Лютер і Нора Кренкі звикли зустрічати Різдво, відповідально готуючись до цього свята. Але в один момент їм прийшла в голову думка, що вони шалено втомилися від Різдва. Тільки на перший погляд, здається, що це свято прекрасне. Насправді, живучи в передмісті свято перетворюється на конкуренцію між сусідами. Адже варто нарядити не тільки будинок, але і вулицю. Вікна потрібно завісити блискучими гірляндами, почистити доріжки, виліпити снігових баб. Кренкі вирішують, що не хочуть цього року брати участь в цій затії. До того ж, дочка Кренков поїхала в коледж, а тому навіть намагатися не треба прикрашати будинок. Сім’я вирішує влаштувати собі справжні зимові канікули. Вони бажають відправитися на Карибські острови. Підрахувавши сімейний бюджет, вони розуміють, що мало того, що нарешті відсвяткую Різдво, як самі того захочуть, так ще й зможуть заощадити на святі.

Пережити Різдво

Головний герой фільму молодий і успішний бізнесмен Дрю Летам. Напередодні Різдва він розлучається зі своєю коханою дівчиною, і тепер йому належить святкувати Різдво на самоті, адже у нього немає сім’ї. Однак така перспектива зовсім не радує хлопця, і він вирішує відвідати будинок, в якому жив в дитинстві. Зараз в цьому будинку живуть чужі для Дрю люди сімейство Валко, які через фінансові проблеми знаходяться на межі розлучення. Він робить їм дуже привабливу пропозицію: за чверть мільйона доларів на Різдвяні свята втілитися, що він їх син. Правда замість теплого сімейного святкування герой занурюється в атмосферу постійних суперечок. Незабаром Дрю настільки сильно вживається в роль сина, що робить все можливе, щоб врятувати шлюб своїх куплених батьків.

фільм для перегляду на різдво

Родина напрокат

Сем Поул досить молодий чоловік, який не замислювався про шлюб. Він вважав, що ще не готовий взяти на себе таку відповідальність, а може просто не зустрів свою любов. Незадовго до Різдва, у Сема намічається підписання хорошого контракту з одним впливовим бізнесменом, але є одна обставина яке може перешкодити цій угоді. Ксав’єр Дель Кампо зразковий сім’янин і теж саме цінує в інших людях. Для того щоб виглядати в його очах краще, Сем вирішує запросити акторів, щоб створити видимість міцної сім’ї. Але доля розпорядилася інакше, до нього в будинок ненароком забрела маленька дівчинка. Зої жила з мамою, але їй дуже хотілося мати ще й тата й це було її заповітне бажання, яке вона загадала перед Різдвом.

Хто в домі тато 2

Епічна битва між біологічним батьком і вітчимом за вплив на дітей триває у фільмі «Хто в домі тато 2». Наближається Різдво і всі розбіжності між татусями: брутальним Дасті та емоційним Бредом, були відкинуті заради створення святкового настрою в домі. Обидва розуміють, що їх протистояння нічого доброго не приносить ні дітворі, ні їм самим, і згодні тимчасово припинити мірятися, чий шарф довше. Навіть навпаки, вони вирішують не ділити хлопців на різдвяні свята, а підготувати й провести спільний вечір, де буде місце для двох батьків, і всі стануть щасливі.Але досягнутий крихкий паритет, якого всі так чекали, несподівано руйнується під натиском непереборної зовнішньої сили. Річ у тому, що до діток на це щорічне сімейне торжество вирішили приєднатися їхні дідусі, причому обидва відразу. Вони раптово полюбили внучат, і навіть прилетіли з інших міст.

хто в домі тато

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору