Коломия До сайту

Кейк-попси сніговички | Смачний та легкий рецепт зимового десерту

Зима – чудовий час для атмосферних та смачних солодощів. А ще краще, коли цей десерт настільки легкий, що його можна приготувати навіть з малечею. 

Інформатор ділиться рецептом бісквітних сніговичків.

Для бісквіту знадобиться:
– 4 яйця
– 1 стакан цукру
– 1 стакан борошна
– 1 ч.л. розпушувачу
– 4 с.л. какао

Білки та жовтки розділяємо в окремі посудини. Жовтки взбиваємо з цукром по побіління маси, потім білки взбиваємо до піків, змішуємо 2 маси й в кілька етапів додаємо до неї какао та борошно. Випікаємо бісквіт при температурі 180 °С приблизно 25-30 хв.

Вже холодний бісквіт ділимо на дрібні фракції й додаємо до нього згущене молоко (тут орієнтуйтеся на консинстенцію маси, вона має добре ліпитися в кульки). Наступним кроком беремо палички для майбутніх кейк-попсів, їх можна придбати у кондитерському магазині або ж зробити власноруч.

З тіста формуємо кульки: одну більшу, одну меншу й пронизуємо їх паличкою. Так повторюємо поки не закінчиться бісквітна маса. Тепер майбутнім сніговичкам треба охолонути.

Далі потрібно розтопити на водяній бані 220 грам білого шоколаду й додати до нього 35 мл олії. Головне не перегріти шоколад, адже він може звернутися. Невелику кількість фарбуємо в чорний та помаранчевий кольори (для декору).

Тепер охолоджених сніговичків поливаємо розтопленим білим шоколадом й ставимо у холодильних для того, щоб він схопився. Малюємо їм носики, очі та гудзички.

Можна смакувати солодощами усією сім’єю!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237