Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Переховувався на дачі: деталі розшуку водія, який збив на смерть людину і втік з місця ДТП

Переховувався на дачі: деталі розшуку водія, який збив на смерть людину і втік з місця ДТП

40-річний коломиянин ввечері 26 грудня збив на смерть велосипедиста у селі Мишин. Чоловіку забракло духу відповісти за свій злочин: він покинув потерпілого посеред дороги, залишив авто і втік. Переховувався недовго. 27 грудня поліція спіймала водія у дачному масиві Коломиї.

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

Правоохоронці встановили, що ввечері 26 грудня водій автомобіля «Хонда», рухаючись автодорогою зі сторони Коломиї у напрямку смт Яблунів, збив велосипедиста. 68-річний чоловік помер на місці події. Керманич залишив автомобіль неподалік місця ДТП та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили власника транспортного засобу. Це – 40-річний мешканець Коломиї. Чоловік і був за кермом автомобіля.

Невдовзі оперативні працівники Коломийського РВП з’ясували його місцеперебування. Поліцейські виявили керманича в одному із будинків на території дачного масиву неподалік Коломиї, де він переховувався.

Правоохоронці відвезли водія в медичний заклад, де було проведено аналіз на факт сп’яніння. Результат – негативний.

Слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області опитали керманича. Від показів він відмовився. 40-річного керманича затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у справі здійснює Коломийська окружна прокуратура.

Поліція наголошує: якщо сталась ДТП – не залишайте постраждалих, негайно телефонуйте медикам та поліції.
Пам’ятайте, залишення без допомоги людини, яка перебуває в небезпечному для життя стані, є злочином!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору