Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водій на Жигулях і напідпитку збив у Космачі підлітка на мотоциклі

Водій на Жигулях і напідпитку збив у Космачі підлітка на мотоциклі

Увечері 27 грудня у Космачі зіткнулися Жигулі та мотоцикл. Кермували транспортними засобами юні водії. Проте в крові одного з них знайшли алкоголь.

Інформатор розповість деталі за даними від поліції області.

На лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про дорожньо-транспортну пригоду в с. Космач, Косівського району.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що 21 – річний водій автомобіля ВАЗ 2106, мешканець с. Прокурава, рухаючись д6орогою місцевого значення, маючи на меті об’їхати вибоїну, виїхав на смугу зустрічного руху, де назустріч йому рухався неповнолітній мотоцикліст.

Відтак відбулося зіткнення транспортних засобів. У результаті аварії, 16-річний підліток отримав тілесні ушкодження та доставлений до Косівської ЦРЛ. Водія правоохоронці освідчили на стан сп’яніння. Виявили 0,770 проміле алкоголю в крові.

Керманича затримали в процесуальному порядку. Слідчі уже оголосили йому про підозру в вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Водій на Жигулях і напідпитку збив у Космачі підлітка на мотоциклі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору