Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Корисний крафтовий хліб з сімейної пекарні “Під липами” тепер можна купити в Коломиї на вул. Січових Стрільців

Корисних крафтовий хліб з сімейної пекарні "Під липами" тепер можна купити в Коломиї на вул. Січових Стрільців

Моя бабця, коли бралася пекти хліб, молилася і намагалась не зіпсувати собі настрій. Але подружжю Віктора і Христі навіть старатися не треба: до хліба вони беруться з добром і любов’ю. Саме тому їхній хлібчик щирий, мов посмішка, а ще смачний і поживний.

Інформатор відвідав магазин крафтового хліб від пекарні “Під липами”, що недавно відкрив свої двері на вулиці Січових Стрільців, 43 для фанатів доброї випічки.

День для Віктора починається ще до світанку – о пів на третю ночі. Він пересіває муку, сам змелює крупу на гречаний хліб, ставить опару. Незмінний супутник йому в роботі – музика, щоб було бадьоріше.

А поки опара підходить – можна й покавувати, споглядаючи світанок. Потім час для замісу. Віктор не користується штучними прискорювачами для хліба, категорично проти, бо здоба має бути натуральною. Звідси і смак, і користь.

Поки тісто росте, є час подивитися на світ Божий. Віктор вдивляється у небо, яке часто пронизують військові літаки, і подумки завжди бажає нашим захисника вдалого дня…

За кілька годин сформовані хлібини і багети, хрусткі круасани і солодкі булочки будуть рум’янитися в печі, а на всю округу довкола пекарні у П’ядиках запахне свіжою випічкою.

О 8 ранку відчиняється магазин. Ще гарячі хліби заносять й розкладають на полицях.

Перші відвідувачі ласують кавою з круасаном, набирають смакоти додому -для своїх рідних, близьких, найдорожчих. Починається ще один день, що наближає нас до перемоги.

Його хлібчик дістався навіть лінії фронту і дуже сподобався захисникам. Кажуть, пахне домом, від цього тепліше.

Коломияни теж високо оцінили випічку з сімейної пекарні “Під липами”: доки не було магазину в Коломиї, не лінувалися їхати у П’ядики, де при пекарні працює кіоск.

Тепер же можна купити свіжий хліб у самій Коломиї – на вулиці Січових Стрільців, 43, що неподалік залізничного вокзалу.

Асортимент росте щороку. Тут і хрусткі багети, і класичний білий, і французький кампань, запашний гречаний чи цибулевий, і авторський від дружини Віктора Христі. Вона знає, як жінки прагнуть зберегти фігуру, тому запропонувала пекти зерновий хлібчик із насінням льону, соняшника та кунжуту.

А нещодавно студент з Тернополя, який стажувався у сімейній пекарні запропонував змішати житнє, пшеничне борошно, різне насіння. Спробували – смакота! Так у прейскуранті з’явився дріжджовий тернопільський хлібчик.

Але і це не все: подружжя готує для нас новинку – цільнозерновий хліб на заквасці  із журавлиною та ягодами годжі.

Ну, а до чаю ви тут знайдете смачненькі булочки, рогалики та круасани.

Як знайти

  • Адреса фірмового магазину в Коломиї: вул. Січових Стрільців, 43
  • Адреса пекарні:  с. П’ядики, вул. С. Петлюри, буд. 26.
  • Підписуйтеся на сторінку сімейної пекарні “Під липами” у facebook ТУТ
  • Instagram – ТУТ.

Подивіться, на цих добрих і щирих людей. Їхній хліб – живе втілення добра і користі, якою вони завжди готові ділитися зі своїми покупцями.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору