Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дякуємо за ці 365 днів разом з нами!

Дякуємо за ці 365 днів разом з нами!

Зазвичай з Новим роком вітають. Але допоки не настане день перемоги, ми переконані, що вітання зайві. Тому вкотре просто дякуємо за цей рік нашим відважним захисникам! Спасибі і вам, наші дорогі читачі Інформатора!

2023 рік уже в стає минулим. Він стає історією нашого болю впереміш із героїзмом, єдністю, яка вражає увесь світ, щирістю, здатною переламати огидні плани ворогів. Цей рік про витримку, про вміння тримати удар, про стимул, який змушує нас прокидатися вранці після безсонної ночі обстрілів. Цей рік про смерть, що обсіла наші міста і села, про скорботу, котру кожен носить на серці. Про тугу за рідними, про безмежні переживання за рідних на війні.

Цей рік – про солдата, який нині ночує у мерзлому окопі, про запах глини і пороху, про щось, що суперечить людській природі.

Це про безмежний борг цивільних перед захисниками. Це вдячність, для якої людство ще не вигадало слів… і наврят таки зможе.

2023 рік опишуть на кількох сторінках історії. Для України же це були 8 760 годин безперервної боротьби. І вона триває.

Тому у сьогоднішню магічну ніч ми всі як один загадуємо єдине бажання – перемога і жаданий мир. І хай почує нашу заповітну мрію Всесвіт, нехай здійсниться загадане, щоб наступного року ми могли обійняти наших рідних і близьких, видихнути з полегшенням і, стираючи скупу сльозу, врешті привітати одне одного.

З новим роком, друзі! Тримаємось купи, боремось і віримо в мир.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Нагору