Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що подивитися на свята | Добірка зимових фільмів від Інформатора

фільми добірка

Після Нового року у багатьох є трохи часу на відпочинок. Якщо Ви не знаєте, що робити у свої святкові вихідні, то можемо запропонувати переглянути зимові кінострічки. 

Інформатор підготував для вас підбірку фільмів на будь-який смак.

“Диво на 34-й вулиці” ( Фентезі/Комедія)

За сюжетом, напередодні Різдва, Нью-Йорк готується до традиційного святкового параду, організованого найбільшим торгівельним центром. Як на біду, актор, який мав грати Санта Клауса, напився до чортиків. Режисер параду, Доріс Вокер, вмовляє випадкового перехожого, старого бороданя Кріса Крінгла, зайняти місце актора. Після успіху парада Крінгл отримує роботу у магазині. Проте менеджер магазину містер Шеллхаммер починає вимагати від дідуся продавати дітям іграшки, той обурюється. Натомість він відсилає дітей в інший магазин, що належить їхньому конкуренту, містеру Гімблу. Це провокує великі неприємності.
диво на 34 вулиці

“Крампус: Викрадач Різдва” (Жахи/Комедія)

Неблагополучна сім’я збирається на Різдво. Хлопчик Макс втратив віру в дух свята через постійні сварки в сім’ї. Однак його рішення розірвати лист Санта-Клауса несподівано викликає древнього демона. Коли місто накриває хуртовина, сім’я опиняється в пастці у власному домі, стикаючись із низкою жахливих подій, організованих Крампусом та його поплічниками. У зв’язку з тим, що зв’язки сім’ї напружені до межі, вони повинні заново відкрити для себе справжнє значення Різдва і об’єднатися, щоб пережити кошмарний натиск.

крампус: викрадач різдва

“Старий Новий рік” (Комедія/Романтика)

Сюжет фільму поділений на вісім історій, персонажі яких пов’язані один з одним родинними, дружніми чи іншими зв’язками. Їх об’єднує одне, вони всі мріють про те, що саме в цю ніч їх мрії здійсняться.

фільм новий рік

“Дуже погані матусі 2” ( Комедія/Пригоди)

Три головні героїні – Емі, Кікі та Карла – повертаються, і цього разу вони намагаються відсвяткувати ідеальне Різдво, водночас маючи справу з власними владними матерями. Поки вони долають стрес, пов’язаний зі святковими покупками, прикрашанням ялинки та випіканням печива, їм також доводиться боротися з непроханим втручанням своїх мам у їхнє життя. Мами повинні навчитися встановлювати межі і відстоювати свої інтереси, щоб по-справжньому насолоджуватися сезоном відпусток.

“Пара на свята” (Комедія/Романтика)

Слоан і Джексон ненавидять свята. Вони постійно опиняються під час свят одні, за дитячим столом або на незручному побаченні в сліпу. Та коли ці двоє знайомляться під час одного невеселого Різдва, вони укладають договір про те, щоб бути «святковими плюс один» одне для одного на кожному святкування протягом наступного року. Їхня взаємна нелюбов до свят і впевненість у тому, що їх анітрохи не тягне одне до одного в романтичному плані, роблять Слоан і Джексона досконалою парою на свята.

пара на свята

“Полювання на Санту” (Екшн/Комедія)

У цій комедійній стрічці ми знайомимося з Санта-Клаусом, який намагається врятувати свій бізнес, що занепадає. Після того, як розпещена і розчарована дитина на ім’я Біллі отримує вугілля замість подарунків, він наймає кілера на ім’я Джонатан Міллер, щоб вбити Санту. Тим часом дружина Санти Рут та ельф на ім’я Худорлявий працюють разом, щоб відремонтувати майстерню Санти і не допустити, щоб Різдво було зруйновано.

полювання на санту фільм

“Незабутнє Різдво” (Комедія/Романтика)

Втративши пам’ять у результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті, розпещена спадкоємиця в Різдво опиняється в будинку невдачливого вдівця та його дочки….

фільми на новий рік

“Аромат кохання” (Романтика/Комедія)

Красуня Наталі живе в Лос-Анджелесі, але їй дуже не щастить знайти свою пару. Останній роман виявився із одруженим чоловіком, який вміло це приховував. Невловимий аромат кохання для Наталі залишається десь дуже далеко. Дівчина вирішує знайти хлопця за допомогою додатка для знайомств і її симпатія збігається з красунчиком Тегом. Щоправда, хлопець живе на Східному узбережжі, але це не зупиняє Наталі, яка вирішує зробити йому сюрприз. Щоправда, приїхавши до Тега, вона виявляє суцільний обман. Замість красеня її зустрічає невпевнений у собі коротун і майстер фотошопу Джош.

аромат кохання

“Дещо від Тіффані” (Романтика/Комедія)

Персонажами фільму є Гарі та Ітан, які, знаходячись у одному і тому ж магазині Тіффані, придбають подарунки своїм дівчаткам. Ітан вирішує придбати обручку, щоб зробити пропозицію своїй коханій Ванессі, тоді як Гарі купує пару бриліантових сережок для своєї дівчини Рейчел. Але тут виникає помилка: коробочки з подарунками помираються, і Гарі неочікувано для себе самого дарує Рейчел обручку, тоді як Ванесса розчарована відсутністю очікуваної пропозиції. Герої зустрічаються, аби розібратися у непорозумінні, але ця зустріч несподівано перевертає їхні долі з ніг на голову.

фільм новий рік

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору