Інформатор Коломия

ГРОШІ

Які ціни на оренду квартир у Коломиї на початку 2024 року

Які ціни на оренду квартир у Коломиї на початку 2024 року

Свого піку вартість орендованого житла досягла на початку повномасштабного втручання, коли за 1-кімнатну треба було викласти від 15 -25 тис грн на місяць. З 2023 року ціни значно знизились, хоча досі стоять на рівні Франківська, Львова, часто – навіть столиці.

Інформатор традиційно аналізує вартість житла за оголошеннями в мережі.

З головних ризиків оренди житла в Коломиї залишається відсутність договору між сторонами, а також те, що більша частина багатоквартирних будинків у місті уже по 40-50 років в експлуатації. Тому від неприємних сюрпризів, як-от погана теплоізоляція, замокання дахів та підвалів чи проблеми із  роботою ліфтів, ніхто не застрахований. Проговорюйте всі ці нюанси з орендодавцями і майбутніми сусідами.

Також радимо одразу ж при погодженні оренди відзняти на відео стан стін, стелі, меблів, сантехніки у квартирі, щоб уберегтися від звинувачень у псуванні майна. Договір оренди здатний убезпечити від раптового виселення чи підняття вартості оренди.

 

Ціни

Що ж до ці на оренду квартир у Коломиї, то найдорожчими залишаються житлова площі у центральній частині міста. Для порівняння квартира без ремонту чи меблів у середмісті рівняється по ціні із умебльованою, нещодавно відремонтованою квартирою у мікрорайоні Богуна, Мазепи, Леонтовича, вокзалу чи автостанції.

Так, 1-кімнатні квартири у Коломиї стартують у ціні від 4 500 грн і сягають 11 тис грн на місяць.

2-кімнатні починаються від 5500 і сягають 11 000 грн. За цю найвищу ціну ви отримаєте апартаменти із гарним умеблюванням, мінімальним набором побутової техніки і естетичним ремонтом. За 6 000-7 000 грн\міс зазвичай пропонують старий фонд малою площею.

3-кімнатні квартири у Коломиї починаються від 10 000 грн до 15 000 грн на місяць.

Беручи квартиру з великою площею, вивчіть питання, наскільки добре працює котел, чи не є квартира кутовою, чи утеплені стіни, чи живуть сусіди, стінки яких є суміжними з вашим майбутнім орендованим житлом. Все це допоможе уберегтися від надмірних витрат на опалення.

Подобова оренда квартир у Коломиї вартує від 500 до 1500 грн на день.

До теми: Ціни на житло у Коломиї у листопаді-грудні 2023 року. Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook ,

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору