Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

25-річний воїн із Надвірнянської ТГ отримав нагороду від Залужного

25-річний воїн із Надвірнянської ТГ отримав нагороду від Залужного

Молодий захисник Іван Нагорняк з Надвірнянщини, який сьогодні б’ється з ворогами на найгарячіших ділянках фронту, був нагороджений однією з відзнак Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Довідався Інформатор за дописом міського голови Надвірної.

25-річного воїна ЗСУ Івана Нагорняка відзначено нагрудним знаком «Золотий хрест».

Військовий родом із села Красна Надвірнянського району. Став на захист держави добровольцем ще у червні 2022 року. Воїн разом з побратимами у червні 2023 року звільняв села Благодатне, Урожайне на Донеччині.

Іван вже більше року боронить нашу землю на найпекельніших ділянках фронту. Наразі боєць служить у 710 бригаді охорони Держспецтрансслужби.

“Нагородження є не лише символом визнання мужності, але й показує, що кожен акт відваги та самовідданості не залишаються непоміченими. Це свідчить про те, що кожен воїн, який став взірцем справжнього героїзму, отримує заслужене визнання. Відвага та самовідданість Захисників є невичерпним джерелом натхнення для усіх, хто стоїть на захисті нашої країни”, – йдеться у дописі.

Дякуємо захиснику за відвагу та захист!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас  у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору