Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За 2023 рік на Прикарпатті зафіксували майже 4 тисячі ДТП

За 2023 рік на Прикарпатті зафіксували майже 4 тисячі ДТП

Протягом минулого року на автошляхах Івано-Франківщини поліцейські зареєстрували 3942 дорожньо-транспортні пригоди. З них понад 900 з потерпілими.

Детальніше розповість Інформатор за даними поліції області.

У 2023 році в аваріях на території області травмувалася 1201 особа, а загинуло 108 людей.

Крім того, було задокументовано майже 3 тисячі адміністративних матеріалів за керування водіями у стані алкогольного сп’яніння.  Найпоширенішими порушеннями на дорозі стали: керування напідпитку, перевищення безпечної швидкості, порушення правил обгону та проїзду перехресть.

Поліцейські закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху, бути уважними та обережними на дорозі, особливо під час руху в темну пору доби та у складних погодних умовах. Не перевищуйте дозволеної швидкості, не здійснюйте ризикованих маневрів, дотримуйтеся дистанції, будьте максимально уважні під час проїзду перехресть та пішохідних переходів. В жодному разі не сідайте за кермо в нетверезому стані.

Пішоходам варто переходити дорогу лише у дозволених місцях, а у темну пору доби позначати себе світлоповертаючими елементами – це зробить вас видимим для водія та дозволить уникнути наїзду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору