Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатець придбав наркотики у соцмережі для збуту в особливо великих розмірах

Прикарпатець придбав наркотики у соцмережі для збуту в особливо великих розмірах

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська місцевому мешканцю повідомлено у замаху на збут психотропної речовини в особливо великому розмірі.

Інформатор розповість деталі за даними поліції області.

Як повідомляється у досудовому розслідуванню, 27-річний чоловік придбав амфетамін через Telegram-канал. Забрати товар він мав у вигляді «закладки» на території Ямницької територіальної громади. Проте він вирішив відправити за пакунком свого знайомого, який не був обізнаний щодо протиправної діяльності. Трапилося це наприкінці грудня минулого року. Під час перевезення наркотиків чоловіка зупинила поліція й виявила заборонену речовину.

Приблизна вартість “товару” за цінами “чорного ринку” склала понад 150 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу. Встановлюються також канали постачання психотропної речовини. Досудове розслідування здійснюють слідчі Івано-Франківського РУП ГУНП в області.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору