Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї пройшла акція на підтримку зниклих безвісти й полонених “Едельвейсів”

У Коломиї пройшла акція на підтримку зниклих безвісти й полонених "Едельвейсів"

“Сумний Святий вечір” – таку назву мала мирна акція на підтримку наших захисників, які сьогодні не можуть сісти за один стіл зі своїми рідними та близькими. Різдвяні та новорічні свята – час, коли вся родина збирається разом, а віра, надія та сімейна любов процвітають у кожному домі. Та вже не перший рік поспіль багато наших “Едельвейсів” не можуть розділити Святу вечерю з рідними. 

Інформатор побував на акції, щоб віддати шану нашим Героям.

Стіл, накритий скатертиною, кутя, вареники й солодкі пампушки, а ще з десяток бушлатів замість людей…

Організатором акції стала ГО “Опора титанів”. Кожна хвилина заходу розбивала серце коломиян, побратими виконували сучасні колядки, а військовий капелан разом з присутніми молився за душі тих, хто зараз на війні й тих, хто Героєм піднявся в небо.

Інформатор висловлює щиру подяку кожному воїну, який оберігав, оберігає чи буде оберігати нашу землю. Ділимося вірою з  родинами, яка чекають батька, сина чи брата з війни.

Давайте повертати наш гнів на ворогів донатами для рідних “Едельвейсів”. Ну і для тих, хто не встиг або хоче ще задонатити на дрони для «десятки», це можна зробити ТУТ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас  у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору