Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Товмачику забрукували 1200м² території біля сільради

У Товмачику біля сільради забрукували 1200м² території біля сільради

Від кінця 2023 року у селі Товмачик триває капітальний ремонт адмінбудинку. Серед переліку робіт також є і брукування території довкола будівлі.

Інформатор побував на місці в часі, коли роботи добігають кінця.

Будівля у Товмачику на вул. Шкільній, 34а об’єднує і сільраду, у амбулаторію і поліцейську станцію. А тепер у частині цього приміщення облаштовують кімнати для діяльності для соціальних служб.

Вартість робіт за змінами у договорі становить 5 млн 470 тис грн.

Ще понад 69 тис грн вартував технагляд

Детальніше – у статті У Коломийській громаді хочуть відремонтувати приміщення для притулку за майже 5,5 млн грн

Капремонт передбачає заміну вікон, дверей, підлоги, сантехнічного обладнання, під’єднання води та каналізації, вирівнювання та облицювання стін, ремонт електропроводу та встановлення вимикачів і розеток. А крім того – брукування чималої території.

Згідно переліку техзавдань довкола адмінбудівлі мають улаштувати 1200м² плитки разом з поребриками і бортовими каменями.

До слова, на участь у закупівлі подалося три учасники: ТОВ ТІМ-БУД, ТОВ “ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “ЗАХІДСПЕЦБУД” та ТОВ “УНІВЕРСАЛ БУД-2020”.

Перемогла стрийська фірма ТОВ ТІМ-БУД, запропонувавши спершу 5 млн 834 тис грн, а потім скинувши ціну до майже 5 млн 470 тис грн.

Розмір статутного капіталу цієї фірми – тільки 10 000 грн. Діє понад 5 років.

Ремонтні роботи мали завершитися до 30 грудня 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору