Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відгук на фільм “Дон Жуан із Жашкова”

Відгук на фільм "Дон Жуан із Жашкова"

Жені Горобчику до Дон Жуана, як росіянам до істини. Але попри до кризи середнього віку на його рахунку вже три жінки і двоє дітей. Розгублений, заплутаний, втягнутий у чергу випадкових невдач Женя остаточно втрачає зміст. І вже коли втрачати нічого він прислухався до єдиної поради чергового по станції. Так доля занесла його у високогір’я Карпат.

Інформатор розповість про враження від прем’єри

Комедія «Дон Жуан із Жашкова» знята за однойменною п’єсою Оксани Гриценко. Віктор Буток, який має досвід у роботі над короткометражками, доопрацював сценарій та зняв свій перший повнометражний фільм. У 2020 році проект став одним з переможців конкурсного відбору Держкіно та отримав фінансування у розмірі 24,9 млн. грн. Це один з найдорожчих фільмів, на який виділилися державні кошти. Знімали фільм на Київщині та у Карпатах.

Столичний фотограф Женя Горобчик зображений добрим, але недолугим. Йому бракує рішучості, віри у себе, категоричності врешті-решт.

А нове кохання взагалі знищує віру в себе.

Це, до речі, дуже ріжучий момент у фільмі. Бо нова коханка фотографа – волонтерка. Коли у відповідальну хвилину  з нею на пологах не було Жені – з’явився новий чоловік. Він військовий. Чомусь російськомовний і для чогось тупуватий. Що у це хотів вкласти режисер – загадка.

Загалом, зіркова актори зіграли так собі: І Надія Мейхер і Михайло Хома були непереконливими. Здається. Дзідзьо у своїх кліпах більш якісний актор. Але то на всяк смак…

Безперечне дякую знімальній групі за кадри в Карпатах. Це естетично і гармонійно.

Попри деякі нюанси стрічка вийшла легкою і оптимістичною. Кожен віднайшов своє щастя, а отже… його має вистачити на всіх.

Чим закінчилась життєва колізія Горобчика – дізнаєтесь самі, адже  у новому кінозалі “Стрічка” на вулиці Нагірного Коломиї триває показ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору