Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

7 січня на дорогах Прикарпаття в ДТП постраждало 4 особи

7 січня на дорогах Прикарпаття в ДТП постраждало 4 особи

Поліція розпочала розслідування за фактом двох аварій, у яких 4 травмованих, двоє із них – діти.

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

Перша аварія трапилась 7 січня близько 17 години неподалік села Фрага, що у Рогатинській ТГ. Відомо, що 42-річна водійка «FORD C-MAX TREND», мешканка Угорників, рухалась автодорогою Н-09 сполученням «Мукачево-Львів» в напрямку Івано-Франківська. Керманичка не врахувала дорожню обстановку та виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з автомобілем «AUDI Q5». Останнім керував львів’янин, 1979 р.н..
У результаті ДТП до лікарні доставлено: керманича «AUDI Q5» та його пасажирів: хлопчика та дівчинку 2012, 2007 року народження.

Наступна аварія трапилася цього ж дня близько 18:30 у Бурштині. На місці події поліцейські з’ясували, що водій «ВАЗ 2107», 2001 р.н., мешканець Бурштинської ТГ, здійснив наїзд на пішохода. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці.

Потерпілого, 20-річного місцевого мешканця доставлено до медзакладу.

Водіїв перевірено на факт вживання алкоголю. Результат – тверезі.

В обох випадках за фактами ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв з проханням бути обачними на дорогах, не порушувати Правила дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим та не сідати за кермо в нетверезому стані. Зважайте на погодні умови.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору