Інформатор Коломия

ГРОШІ

Майже 3 млн грн коштує відновлення трьох мостів у селах Нижньовербізької громади після повені

Майже 3 млн грн коштує відновлення трьох мостів у селах Нижньовербізької громади після повені


Наслідки повені, що накоїла лиха 7 липня 2023 року, досі долають на Прикарпатті. Так нещодавно завершили відновлення пішохідного мосту у Спасі Нижньовербізької громади через річку Пістиньку. Ще два таких мостика потребували капремонту після руйнівної сили стихії.

Скільки це коштує бюджету Нижньовербізкьої громади – дізнався Інформатор.

За відновлення пішохідного переходу через р. Пістинька у Спасі по вул. Шипунянка з місцевого бюджету направлено 775 544 грн за сам капремонт. ЩЕ 13 тис грн коштувало виготовлення документації та технагляд. Виконавець ремонту – ТОВ БУДПРОЕКТ ІФ, зареєстроване понад 9 років тому у селі Хриплин на Прикарпатті.

Капітальний ремонт дерев’яного підвісного пішохідного моста у Мишині через річку Лючка у районі вул. Мочернюка вартував 699 998 грн. Ще 20 тис грн обійшлося виготовлення документації та технагляд. Виконувало ремонтні роботи ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА”, зареєстроване майже 8 років тому у Княждворі.

На фото зруйнований міст у с.Великий Ключів

На фото зруйнований міст у с. Великий Ключів. Липень 2023 р.

Відновлення моста через р. Ключівка у селі Великий Ключів на вул. Коновальця вартує понад мільйон – 1 348 568 грн. Ще 28 тис грн – технагляд і виготовлення документації. Виконавець ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА”.

Відтак вартість капітального ремонту трьох мостів сягнула 2 млн 866 тис грн. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору