Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині поліція виїхала на дебош, а виявили нелегальну зброю і боєприпаси

На Коломийщині поліція виїхала на дебош, а виявили нелегальну зброю і боєприпаси

На минулих вихідних мешканка села Рунгури поскаржилась на свого колишнього чоловіка за дебош і погрози. Наряд поліції виявив, що окрім домашнього насилля чоловік не гребує й іншими злочинами.

Повідомляє Інформатор.

Схвильована жінка скаржилася на свого чоловіка, який дебоширив, лякав та погрожував їй вбивством.

На місці співробітники поліції виявили у будинку 57-річного кривдника ряд заборонених предметів.

Серед них: гладкоствольна мисливська рушниця, 10 боєприпасів до малокаліберної гвинтівки, 10 заряджених пиж-контейнерів до гладкоствольної мисливської зброї, 14 боєприпасів до пістолета “Макарова”, 3 боєприпаси до автоматичної вогнепальної зброї, пристрій для спорядження пиж-контейнерів, банки із порохом.

Жодних дозвільних документів на виявлені речі у правопорушника не було.

Слідчі вилучили незаконні знахідки та направили на проведення експертних досліджень. Наразі поліцейські з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника та мету її зберігання.
Дії фігуранта поліцейські кваліфікували за двома статтями: за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору