Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В селі на Надвірнянщині заколядували півмільйона гривень на ЗСУ

В селі на Надвірнянщині заколядували півмільйона гривень на ЗСУ

Лише в одному селі колядникам вдалося заколядувати понад 500 тисяч гривень, які спрямують на підтримку українських захисників. Така благодійна коляда відбулася у селі Білі Ослави Делятинської громади Надвірнянського району вже не вперше.

Пише Інформатор за дописом старости села.

Аж 18 колективів колядували на підтримку ЗСУ на Йордан, 6 січня 2024року. Колядники йшли від хати до хати по всьому селу.

Благодійна коляда, як зазначає староста, вже стала традиційною, адже відбулася вп’яте. Цього разу зібрали 521 721 гривню, які будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України. До слова, в попередні роки всі зібрані кошти передавали на лікування важкохворих людей нашого села.

За словами старости, заколядовані кошти будуть спрямовані на допомогу для військових села, для закупівлі дронів, які наразі тримають кордон на сході України.

“Хочеться сказати велике ДЯКУЮ нашим воїнам, нашим ЗСУ за наш спокій, за можливість куштувати святої вечері та святкувати величне Різдво Христове, Василія та Йордан за те, що ми мали всі можливість піти колядувати.
А ще хочу подякувати всім тим, хто долучився до “Благодійної коляди”, в с. Білі Ослави 2024 року”, – йдеться в дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору