Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Книжкове оновлення у книгарнях Коломиї. Частина 1

Уже 686 днів українці сумлінно працюють, щоб пришвидшити перемогу України. Проте, інколи хочеться відпочити та відволіктись від тривожних новин. Й книга – один із помічників для цього.

Інформатор побував у книгарнях Коломиї та підготував для вас підбірку новинок серед їхніх книг.

Четверте крило

Сюжет книги про дванадцятирічну дівчину Вайолет, яка планувала провести життя серед книжок. Однак через наказ матері, уславленої захисниці королівства, дівчина приєднується до сотень кандидатів, які прагнуть стати гордістю Наварри – вершниками на драконах.

“Четверте крило» змусить ваше серце битися від початку до кінця… Фентезі, якого ви ніколи раніше не читали”, – пишуть в описі.

Одна істинна королева. 

У книзі йдеться про дівчину Мейлін, яка дивом опинилася у королістві Ляскі. Потрапивши у королівський замок, Мейлін дізнається, що опинилася там не просто так. Вона має стати королевою, а в цьому королівстві це — смертельний вирок.

“Одна істина королева. Книга 1» не залишить вас байдужим, якщо ви любите романтичні історії про палацові інтриги.
Перша частина з циклу, що гарантує вам вдвічі більше улюблених пригод”, – йдеться в описі.

Гра в брехню

Цей детектив від авторки визнаних бестселерів New York Times, Рут Веа. У книзі розповідається про четверо дівчат, які бавилися в гру, яка згодом мала серйозні насідки.

“Kirkus Reviews відзначили книжку в своєму Starred Review як ту, від якої неможливо відірватися”, – написано у описі.

Двір срібного полум’я

У цій книзі авторка Сара Дж.Маас розповіла про дівчину Неста Арчерон, яка завжди була гордою і не пробачала. Відколи проти власної волі героїня стала фейрі, вона намагалася знайти собі місце в небезпечному світі, спустошеному війною.

“Фантастичний світ фейрі та світ людей сплітаються, щоб подарувати читачам фантастичні враження та емоції”, – йдется в описі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору