Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У ще одного дебошира на Коломийщині знайшли заборонені предмети

Вдруге за тиждень до поліції Коломийщини звернулась жінка із скаргою на чоловіка, який дебоширив. Правоохоронці приїхали на виклик і виявили у сімейного кривдника наркотики.

Деталі розповість Інформатор, за даними поліції.

Схвильована мешканка села Підгайчики скаржилася на свого чоловіка, який дебоширив.

Під час опрацювання виклику щодо вчинення домашнього насильства, при проведенні поверхневої перевірки учасник події намагався викинути речовину зовні схожу на наркотичний засіб «Марихуану». Виїздом слідчо-оперативної групи та в ході проведення огляду місця події у місцевого мешканця було вилучено: 2 поліетиленових пакета в середині який знаходилась подрібнена речовина рослинного походження зовні схожа на наркотичний засіб «Марихуана», 2 паперових згортка в середині яких знаходиться подрібнена рослинна речовина зовні схожа на наркотичний засіб «Марихуана», пластикову пляшку з нашаруванням коричневого кольору, металевий наперсток в дерев’яній основі призначений для вживання наркотичних засобів.

Слідчі вилучили незаконні знахідки та направили на проведення експертних досліджень.

Дії фігуранта поліцейські кваліфікували за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення чи зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Нагору