Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

24-річний прикарпатець незаконно перевозив за кордон військовозобов’язаних

24-річний прикарпатець незаконно перевозив за кордон військовозобов'язаних

Молодик з Івано-Франківщини змовився із ще кількома особами і допомагав чоловікам призовного віку незаконно виїжджати з України під виглядом водіїв. 

Деталі розповість Інформатор за даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Встановлено, що зловмисники нібито брали на роботу своїх «клієнтів» як водіїв й вносили відомості про них до системи «Шлях». Користувалися послугами «бізнесменів» українці призовного віку та ті, хто підпадав під загальну мобілізацію.

Саме 24-річний мешканець Івано-Франківської області перевозив чоловіків призовного віку через державний кордон.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили мобільні телефони, чорнові записи, фіктивні документи на працевлаштування та банківські картки. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Заходи з припинення протиправної діяльності здійснювали прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Львівського прикордонного загону, співробітники Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та слідчі ГУНП у Львівській області за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.
Досудове розслідування триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору