Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Розшук іноземця на Прикарпатті: поліцейським Яремче повідомили про зникнення француза

Розшук іноземця на Прикарпатті: поліцейським Яремче повідомили про зникнення француза

27-річний чоловік із Франції збирався в похід у Карпати й ночував в котеджі у Ворохті. Втім, після цього він не виходить на зв’язок вже більше тижня. Поліція та рятувальники Івано-Франківщини розпочали пошуки іноземця.

Пише Інформатор за даними поліції області.

Йдеться про громадянина Франції Чарльза Мінарта (Charles Minart), 1996 року народження.

Про зникнення іноземця яремчанським поліцейським стало відомо від знайомої родини розшукуваного. До неї за допомогою звернулись його батьки.

Зв’язок із туристом обірвався 3 січня. Відомо, що з 2 на 3 січня чоловік ночував в котеджі, що знаходиться у смт. Ворохта. Далі іноземець планував піднятись на гору Говерла та зійти горами у м. Рахів, Закарпатської області. Там він планував пробути два дні.

Прикмети розшукуваного: на вигляд близько 30 років, худорлявої тілобудови, волосся темне.
Був одягнений в куртку темно-синього кольору, високу темно-сіру шапку та гірські черевики. Чоловік при собі мав гірський рюкзак.

Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку чоловіка прохання телефонувати на цілодобову лінію служби «102», або до чергової частини яремчанської поліції 0 (68) 651 98 24.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору