Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Наркобізнес на 1,5 млн грн: два брати з Прикарпаття постачали наркотики у великих розмірах

Наркобізнес на 1,5 млн грн: два брати з Прикарпаття постачали наркотики у великих розмірах

Молодики з Івано-Франківська організували масштабну схему розповсюдження заборонених речовин. Наркодилерами виявилися два рідні брати. У них вилучили наркотиків та психотропів на суму щонайменше 1,5 мільйона гривень.

Передає Інформатор за даними поліції.

Як відомо, з липня 2023 року 24-річний та 22-річний франківчанина збували заборонені речовини через один із телеграм-каналів. Також забороненими речовинами вони забезпечували інших наркоторговців.

Вдома та в автомобілі братів виявили наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах, а саме:

  • понад 256 пакетиків з особливо небезпечним наркотичним засобом обіг якого заборонено – канабісом, загальною вагою майже півтора кілограма;
  • 166 пакетиків із психотропною речовиною, обіг якої заборонено – амфетамін, загальною вагою більше півкілограма,
  • 1500 таблеток, які місять особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – ПМА.

Всі заборонені речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу. Вартість вилученого на «чорному ринку» сягає щонайменше 1,5 мільйона гривень.


Фігурантів затримали в процесуальному порядку. Слідчі їм уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські проводять заходи щодо блокування телеграм-каналу, за допомогою якого розповсюджували заборонені речовини, встановлення джерела постачання наркотовару та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору