Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Педагогиня з Коломиї Людмила Слаба отримає премію Верховної Ради

Педагогиня з Коломиї Людмила Слаба отримає премію Верховної Ради

44 освітянинам з усієї країні цьогоріч присуджено премію Верховної Ради України. Серед них – вчителька Коломийського ліцею №2 Людмила Слаба. 

Пише Інформатор, посилаючись на допис голови Івано-Франківської ОВА.

На загальнодержавному рівні за особливі успіхи в педагогічній роботі та вихованні учнів відзначили коломийську вчительку української мови та літератури з багаторічним досвідом Людмилу Слабу – педагогиня навчає дітей вже 30 років й має чималий перелік професійних здобутків.

За останні 6 років Людмила Іванівна підготувала 69 призерів ІІ, ІІІ та IV етапів олімпіад і конкурсів, отримала сертифікат для перевірки завдань ЗНО з української мови та літератури, є членом журі, яке перевіряє роботи олімпіад, міжнародних конкурсів учнівської та студентської молоді, у співавторстві з колегами розробила моделі уроків до електронного інтерактивного підручника «Українська мова 6 клас», який рекомендований на отримання грифу МОН України, у своїй роботі використовує інноваційні освітні технології та методики, активна дописувачка до педагогічних посібників, готує до видання збірки власних поезій тощо.

Загалом з Прикарпаття у цьому році премію ВРУ присуджено двом педагогиням – Людмилі Слабій з Коломиї та директорці Брошнівського професійного лісопромислового ліцею Вірі Іванів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору