Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Росіяни запустили фейк про знищення складів з ракетами біля Коломиї

Росіяни запустили фейк про знищення складів з ракетами біля Коломиї

Вороги поширили в мережі новий фейк, що нібито під час однієї з нещодавніх масових атак по західних регіонах України їм вдалося знищити склади з ракетами Storm Shadow на двох аеродромах, в тому числі й Коломиї. Центр протидії дезінформації повідомляє, що це чергові вкиди російської пропаганди.

Передає Інформатор.

Як зазначається, коментуючи наслідки ракетних ударів окупантів по західних регіонах України 13 січня, російські TG-канали повідомляють, що в результаті удару було знищено «партію ракет для ЗРК Patriot» та «склади з ракетами Storm Shadow».

“Центр повідомляє, що подібні вкиди — це чергові хворі фантазії ра***тів. Мета таких фейків — підтримувати міф про «високоточні та надпотужні російські ракети», які нібито «завжди влучають точно в ціль»”, – йдеться в коментарі.

Нагадаємо, що вдосвіта 13 січня 2024 року в Івано-Франківській була оголошена повітряна тривога. Повітряні сили повідомляли, що крилаті ракети летіли на Івано-Франківщину. Після відбою повітряне командування ”Захід” зазначило, що над західними областями України сили ППО було ліквідовано 1 крилату ракету Х-101/555.

Також в Повітряних силах ЗСУ додали, що «російські ракети стають дедалі гіршими і летять бозна-куди». 13 січня було збито 8 ракет, ще понад 20 не досягли своїх цілей унаслідок активної протидії засобами радіоелектронної боротьби.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору