Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Садівник дитсадка зробив велетенського сніговика для дошкільнят Коломиї

Садівник дитсадка зробив велетенського сніговика для дошкільнят Коломиї

Є такі люди, що вміють надихати мимохідь. Наприклад садівник у садочку №19 в Коломиї Михайло Іванович Кіф’як. Його неможливо застати в поганому гуморі. Навпаки: чи в спеку, чи в сніг щоранку він упорядковує територію садка, а зі старенького телефону – музика. І праця його натхненна, і очі добрі, не біда, що зарплатня мінімальна. Він так ретельно вистригає кущі, все заметено, вилизано…

Натхненний роботою чоловіка Інформатор ділиться світлинами та невеличкою зігріваючою історією.

“Таких людей тепер мало…” – каже директорка ЗДО №19 Ірина Липка, хвалячи дбайливого садівника. Пригадує, як вагалася, чи влаштовувати його на роботу, зважаючи на поважний вік, робота нелегка, за будь-якої пори – все надворі. Але новий садівник ділом розвіяв всі сумніви. За три роки став колективу рідним. Дітвора також не минає творця краси на ділянках без “добрий день”.

Проте цієї зими пан Михайло перевершив сам себе. Минулої п’ятниці розчищав ділянку і нагріб велетенську купу снігу. Стояв мороз, сухий і пухкий сніг вершечком насипу сягав мало не рівня вікна першого поверху. А з понеділка подивився пан Михайло на ту купу і вирішив дітворі на честь відкриття садків зробити подарунок.

Працював шпателем, як справжній майстер. А коли малюки вибігли на обідню прогулянку, то застали здоровееенного сніговика та ще й чудернацького якого: очі – з деталей конструктора, замість морквини – пластикова кегля, а руки з віників. Традиційне доповнення іміджу – відро-капелюх.

Діти в захваті просили вихователів сфотографувати зі сніговим велетнем, а коли прийшли по своїх чад батьки, то й самі не втримались від селфі.

Виявляється, дива для дітей роблять не тільки феї, але й садівники з доброю душею.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору