Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті поліція розслідує смерть подружньої пари

На Прикарпатті поліція розслідує смерть подружньої пари

Вчора, 16 січня в багатоквартирному будинку на вулиці Пасічній в Івано-Франківську знайшли тіла двох людей.

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

16 січня на “102” надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що її син та невістка не виходять на зв’язок. До помешкання подружжя був скерований наряд поліції.

вбивство

На місці подій поліцейські знайшли тіла двох людей без ознак життя: 39-річного чоловіка та 34-річну жінку. На тілах подружжя виявили тілесні ушкодження. З місця події вилучили речові докази, які надалі передали на проведення відповідних експертиз. Правоохоронці провели всі першочергові слідчі дії.

Як повідомляється, за попередньою версією слідства, між подружжям відбувся конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці численні тілесні ушкодження. Від отриманих травм жінка померла на місці. Опісля чоловік пішов у сусідню кімнату та вчинив самогубство.

вбивство в Івано-Франківську

Тіла подружжя направлені на судово-медичну експертизу. Наразі слідчі розпочали кримінальні провадження за фактом вбивства та самогубства. Поліцейські Прикарпаття з’ясовують всі обставини події. Слідство триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору