Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті з постачальника газу хочуть стягнути понад 450 тисяч гривень

На Прикарпатті з постачальника газу хочуть стягнути понад 450 тисяч гривень

Прокуратура наполягає на стягненні з постачальника газу понад 450 тисяч гривень, які надмірно сплатила Івано-Франківська обласна рада.

Деталі розповідає Інформатор з посиланням на прокуратуру області.

Івано-Франківська обласна прокуратура звернулася до суду з позовною заявою в інтересах держави  до товариства з обмеженою відповідальністю про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання газу та стягнення надмірно сплачених 453 тис. грн.

Було встановлено, що у вересні 2021 року Івано-Франківська обласна рада та постачальник газу уклали договір про надання послуг. Пізніше за ініціативою постачальника було укладено сім додаткових угод, які стосувалися збільшення ціни палива.

Прокурори з’ясували, що усі ці угоди укладені із порушеннями чинного законодавства. Саме тому, у суді прокурори наполягатиму на стягненні з постачальника газу зайво сплачених бюджетних коштів. Господарський суд Івано-Франківської області відкрив провадження у справі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору