Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Орден “За мужність” отримав поранений військовий з Надвірної Василь Тежигор

Орден "За мужність" отримав поранений військовий з Надвірної Василь Тежигор

Надвірнянець Василь Тежигор на передовій отримав важке поранення і втратив ногу. Днями захисник отримав орден “За мужність” III ступеня.

Повідомляє Інформатор посилаючись на колег з Івано-Франківська.

Коли почалась повномасштабна війна, Василь не сидів склавши руки і вже в березні 2022 року пішов на фронт добровольцем. Через півтора року військовий отримав на фронті важкі поранення та втратив ногу. З липня він проходить реабілітацію в Івано-Франківську. А днями захисник отримав орден “За мужність” III ступеня“.

“Перебуваю чотири місяці, зараз на етапі протезування і реабілітації. Поранення було мінно-вибухове, осколочне. Зараз вже все нормально. Все можна перебути, бо це не найгірша біда, яка може бути в Україні. Взимку ходити на протезі – ще той виклик. Набагато складніше, ніж восени. Але не це найбільша складність і біда, яка є нині в Україні…”, – розповів Василь

Нещодавно біля лікарні постелили свіжий асфальт. Це добре, каже Василь, для людей на візку. Однак всі наші зусилля треба спрямовувати на допомогу Сил оборони.

Інформатор дякує кожному захиснику, який виборює там на фронті свободу українців. Бажаємо всім захисникам швидкої перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору