Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Печеніжинська громада зустріла Героя Руслана Шелембина

Печеніжинська громада зустріла Героя Руслана Шелембина

Досвідчений воїн Руслан Шелембин із села Молодятин був турботливим сином, братом, вірним другом та справжнім патріотом України. Він віддав життя, захищаючи свою Батьківщину. 19 січня Герой навіки повернувся до рідного краю. 

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам.

Як зазначають на сторінці Печеніжинської громади, старший стрілець-оператор Руслан Шелембин залишиться у пам’яті людей, які його знали, як добрий, чуйний та привітний чоловік.

До лав захисників він приєднався ще в 2014-ому. Мав великий досвід, який став в нагоді під час повномасштабного вторгнення, коли в квітні 2022-го знову став на захист країни. З того часу віддавав усі свої сили у відчайдушному протистоянні ворогу.

На жаль, 16 січня 2024 року у віці 40 років Руслан загинув у Запорізькій області, внаслідок важких поранень, які отримав під час захисту України.

Сьогодні, 19 січня, у рідному селі Молодятин воїна зустрічала багаточисельна громада на колінах, з синьо-жовтими прапорами, з запаленими свічками та зі сльозами на очах. Вдома воїна зустріла змучена горем мама, сестри, рідні та близькі.

19 січня о 16:00 відбудеться псалтир за душу загиблого Героя. Чин похорону розпочнеться 20 січня о 12:00 з рідного дому по вулиці О.Кобилянської. Далі похоронна процесія попрямує до церкви Успіння Пресвятої Богородиці с. Молодятин, поховають воїна на місцевому кладовищі з військовими почестями.

19 та 20 січня у Печеніжинській громаді оголошено днями жалоби.

Вічна пам’ять!

Нагору