Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті у двох чоловіків поліція знайшла пристрої для викурювання наркотиків

На Прикарпатті у двох чоловіків поліція знайшла пристрої для викурювання наркотиків

Під час патрулювання поліцейські в Івано-Франківську викрили двох правопорушників на зберіганні заборонених речовин.

Інформатор розповість деталі, посилаючись на поліцію області.

В першому випадку поліцейські побачили перехожого, який помітно нервував. Поліцейські перевірили документи та провели поверхневий огляд 19-річного молодика. Під час перевірки у нього виявили пристрій для викурювання з нагаром та згорток із рослинною речовиною, зовні схожу на наркотичну речовину «марихуана».

Цього ж дня співробітники управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській помітили ще двох осіб, які поводили себе підозріло. Під час перевірки документів та поверхневого огляду в одного з них,  33-річного мешканця обласного центру, також знайшли пристрій для викурювання наркотичної солі.

речові докази

Всі речові докази вилучили та направили на експертизу. В обох випадках правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору