Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

П’ядицька громада провела в останню путь Героя Віталія Івасюка

П'ядицька громада провела в останню путь Героя Віталія Івасюка

Скорботний та важкий день для мешканців села Фатовець, Велика Кам’янка та всієї П’ядицької громади став 21 січня 2024 року. Цього дня на вічний спочинок провели Героя-земляка Віталія Івасюка, який загинув за майбутнє кожного українця.

Інформатор висловлює слова співчуття та підтримки родичам, близьким та всім, кого зачепила втрата захисника.

Мужній воїн, щирий патріот, прекрасний сім’янин, люблячий батько, чудовий син, брат, сусід, щира, привітна, доброзичлива людина – таким запам’ятали Віталія.

Чоловік захищав Україну з вересня 2022 року. Служив на посаді стрільця-снайпера 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону в складі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

На жаль, у віці 40 років Віталій загинув під час виконання бойового завдання 16 січня 2024 року в районі населеного пункту Синьківка Купʼянського району Харківської області.

У Героя залишилась згорьована дружина, син, донька, мати… у скорботі велика родина…

“На щиті віднесли журавлі душу воїна на небо, в обійми Бога, Який прийняв його до себе. Глибоко сумуємо разом з родиною Героя. Нехай його вічна пам’ять проникає в кожен куточок наших сердець. Його смерть – велика втрата для рідних, для села, громади. Він відійшов у вічність, але його подвиг залишиться у нашій пам’яті. Він пожертвував своїм життям за нас, за нашу любу ,стражденну Україну,” – пише Відділ освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької ОТГ.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони  назавжди залишаються у наших серцях!

Нагору