Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Як в Україні терміново отримати позику на банківську картку?

Як в Україні терміново отримати позику на банківську картку?

Будь-якій людині в певний момент може терміново знадобитися кредит. Добре, якщо під рукою є зручний фінансовий інструмент, наприклад мобільний застосунок LoviLave. У телефоні більшості людей записаний номер улюбленого таксі, контакти перевіреного стоматолога й перукаря. То чому б не подбати і про надійного кредитора?

Як оформлюють кредити

Існує кілька варіантів, як і де в Україні можна позичити кошти:

  • Перше, що спадає на думку, — це банки. Там справді можна отримати грошовий кредит, причому в досить великому розмірі та на тривалий період (рік і довше). Але проблема полягає в тому, що для оформлення банківської позики потрібно особисто прийти до офісу, бажано з довідкою про доходи. Тому тим, кому гроші знадобилися в суботу ввечері, а також тим, хто працює неофіційно, цей варіант не підійде.
  • Досить популярні сьогодні ломбарди. Тут можна отримати грошову позику під заставу ювелірних виробів і побутової техніки. Якщо у вас є зайвий смартфон у хорошому стані чи золотий перстень, у ломбарді можна отримати кредит у розмірі 50–80% від їхньої вартості. На відміну від банків, ці установи працюють і у вихідні дні. Проте, щоб отримати гроші, потрібно особисто прийти до оцінювача. Плюсом є те, що жодних довідок про доходи в ломбарді не запитують. 

А що робити, якщо застави немає, людина працює неофіційно, гроші знадобилися у вихідний день або якщо поряд немає ні ломбардів, ні банків?

У такому разі найкраще рішення — віддалена послуга позика на карту терміново, яку пропонують мікрофінансові організації, зокрема LoviLave. На відміну від ломбардів і банків, позику в МФО можна оформити без відвідування офісу, застави і довідок.

Кредити на картку від МФО: вчимося оформляти

Мікрофінансові організації обслуговують різні категорії клієнтів, зокрема працівників офісів і виробничих підприємств, а також студентів, пенсіонерів, військових, домогосподарок, приватних підприємців та самозайнятих осіб.

Щоб стати клієнтом LoviLave й отримати позику, потрібно зареєструватися на сайті та заповнити заявку. З документів фінансова компанія запитує лише внутрішній паспорт і код ІПН, в анкеті також потрібно вказати інформацію про доходи. 

Рішення про видачу кредиту ухвалюється за лічені хвилини: автоматична програма МФО оперативно перевіряє дані з анкети через усі доступні бази даних і схвалює чи відхиляє заявку. В разі позитивного рішення гроші перераховуються на картку позичальника миттєво.

Уявімо ситуацію із життя. Ви вирішили пройти IT-курси, і вам запропонували велику знижку на навчання, але за умови, що ви внесете оплату сьогодні. У вас немає всієї суми й часу, щоб збирати документи для звернення до банку. Що робити? Ви дістаєте смартфон, відкриваєте застосунок LoviLave, за 15–20 хвилин оформляєте кредит просто на місці й отримуєте необхідну суму.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору