Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті поліції затримала двох чоловіків за збут заборонених наркотичних речовин

На Прикарпатті поліції затримала двох чоловіків за збут заборонених наркотичних речовин

Злочини наркозбувачів задокументували поліцейські ГУНП в Івано-Франківській області. Обох правопорушників затримали, слідчі дії тривають.

Інформатор розповість деталі затримання, посилаючись на поліцію області.

У першому випадку, поліцейські викрили протиправну діяльність 37-річного мешканця Калуша. Під час проведення обшуку в домі чоловіка виявлено та вилучено 39 таблеток, які містять наркотичний засіб. Їх чоловік зберігав з метою збуту. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Тож, невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід.

Ще одного збувача затримали в Івано-Франківську. Спіймали його на гарячому: слідчі задокументували декілька фактів відсилання ним наркопосилок.  Правопорушник хотів відправити поштою 6 зіп-пакетів із вмістом рослинної речовини схожої на канабіс. Під час обшуку за місцем проживання поліцейські виявили підготовлені до фасування заборонені рослинні речовини, пристрої для подрібнення, зважування та гроші, отримані від протиправної діяльності.27-річного мешканця с. Олеша затримали в порядку ст. 208 Кримінально процесуальному кодексу України. Дії правопорушника слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

НАРКОТИКИ ГРОШІ докази докази наркотики речові докази

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору