Інформатор Коломия

ВЛАДА

Реєстратори виборців у Коломийській міськраді отримують премії та надбавки за високі досягнення у праці

Реєстратори виборців у Коломийській міськраді отримують премії та надбавки за високі досягнення у праці

Більше 1 мільйона гривень з міського бюджету Коломийської громади пішло на оплату праці кільком працівникам відділу ведення державного реєстру виборців у часі війни. І хоч виборами навіть не пахло, ці працівники отримували премії та надбавки за “високі досягення у праці”.

Інформатор розповість деталі.

Відділ ведення реєстру виборців має трохи роботи в основному тільки в часі, коли проводяться вибори, адже його працівники мають лише дві задачі – вносити відомості про громадян України, що мають право голосу і проживають або перебувають на території громади або ж уточнювати списки виборців на дільницях.

За 2022-2023 рік жодних виборчих процесів не було, як і в попередні два роки. А проте у відділі в перший рік війни працювало троє, а у 2023 році – двоє працівників. За два роки на зарплату цим фахівцям пішло 1 млн 53 тис грн.

На оплату праці в 2022 році з бюджету витратили понад 613 тис грн на зарплату цим працівникам. З них – 307 600 грн тільки одному багаторічному начальнику Петру Данилейчуку. Тоді він отримав понад 100 тис грн премії та надбавока за високі досягнення у праці.

Інші працівники відділу також отримували ці доплати.

У 2023 році у відділі працювало на одного працівника менше. Сумарно за рік на оплату зарплати начальнику у спеціалістці витратили 440 тис грн.

Не обійшлося і без доплат: на премію та надбавку за високі досягнення у праці двом працівникам відділу витратили з міського бюджету біля 150 тис грн

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору