Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї психологів будуть безкоштовно рік навчати роботи з травматичним досвідом

Словацька неурядова організація «Návrat» в співпраці з ГО «Сила Громади» та за підтримки Коломийської міської ради розпочинають міжнародний навчальний проєкт для психологів по роботі з травматичним досвідом!

Інформатор звертає увагу на унікальну можливість.

“Ресоціалізація та реадаптація військових та членів їхніх родин” саме так буде називатися курс для психологів від психотерапевти організації “Návrat”- Наталія Штефанек.

Слухачі ознайомляться з:

  • методологією мобілізації ресурсів;
  • практичними рекомендаціями для подальшого її застосування у роботі з дітьми, підлітками та дорослими з метою формування стратегії поведінки в стресових ситуаціях.

Якщо ви психолог(иня), яка бажає покращити свої навички, отримати нові знання і підготувати себе до роботи з військовими (ветеранами), членами їх сімей, людьми, що отримали травматичний досвід – то це саме та можливість, якою ви можете скористатись!

Ті хто пройдуть річну програму навчань, отримають сертифікати міжнародного зразку згідно стандартів ЄС.
Якщо ви бажаєте взяти участь в цьому проєкті, реєструйтесь у формі за посиланням ТУТ.

За додатковою інформацією можна звертатись за контактами:
+380970960801
+380979758721
e-mail: sylahromady@gmail.com

Проект реалізується словацькою неурядовою організацією “Návrat” за підтримки партнерів фонду та корпоративних та індивідуальних донорів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору