Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Воскресинцях зустріли полеглого Олександра Настащука

Сьогодні, 25 січня, Коломийська громада у смутку зустрічала скорботний кортеж з тілом юного Олександра Настащука.

З сумом повідомляє Інформатор.

Молодший сержант, командир 2 інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 75-го окремого батальйону територіальної оборони загинув 22 січня у Запорізькій області внаслідок скиду ворожого боєприпаса з дрона.

Олександру було всього двадцять. Змалечку він ріс справжнім патріотом своєї держави. У Коломиї ходив у дитячий садок №2, а згодом навчався у ліцеї №3. У 2021 році вступив до Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, щоб вчитись на викладача фізкультури. Однак із початком повномасштабного вторгнення разом зі своїми рідними пішов захищати Україну. Бо щиро любив нашу державу і бачив своє майбутнє у могутній та незалежній Україні.

На колінах жителі громади зустрічали юного Героя.

Завтра, 26 січня, о 10 годині за адресою с. Воскресінці, вул. Чубинського, 12 розпочнеться чин похорону. Далі скорботний кортеж попрямує до коломийського ліцею №3, де відбудеться прощання із захисником. А потім – до церкви священномученика Йосафата, де об 11 годині розпочнеться Служба Божа. Поховають воїна на Алеї Слави села Воскресінці.

26 січня оголошено днем жалоби в Коломийській громаді. Всі гучні та розважальні заходи мають бути скасовані або перенесені.

Нагору